ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво філармонії сіло за круглий стіл зі звільненими музикантами

|

Сьогодні у Львівській державній філармонії відбувся круглий стіл за участі директора філармонії Сергія Бурка, головного диригента Романа Филипчука, та інших звільнених артистів Львівського симфонічного оркестру. Вони спільно намагалися знайти вихід із ситуації, що склалася. Наразі компромісу досягти не вдалося, проте вони обмінялися думками і спробують „знайти спільний знаменник”.

Серед можливих варіантів повернення артистам симфонічного оркестру пропонували пройти конкурсний відбір, проте спочатку вони відмовлялися, доводячи, що не потрібно ставити під сумнів їхній рівень, але згодом їх майже переконали. Звільнені музиканти також пропонували, аби з кожним з тих, хто їздить на гастролі, укладали трудові угоди на певний термін.

До речі, 27 січня у Львівській філармонії відбудеться конфцерт симфонічного оркестру, грати на якому мають запрошені музиканти, а тим часом звільнені музиканти, які ще не поїхали на гастролі, як повідомили під час круглого столу, нерідко блокують репетиції.

Нагадаємо, 8 грудня, після того, як 23-оє артистів Львівського симфонічного оркестру Львівської державної філармонії поїхали на гастролі, їх звільнили. Після свого повернення вони про це дізналися і тепер вимагають поновити себе на роботі. 18-го січня вони провели під філармонією акцію протесту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *