ОСТАННІ НОВИНИ

Чисто помаранчеві конкретно пікетували штаб Ющенка

|

Сьогодні активісти організації “Чиста Україна” пікетували громадську приймальну Віктора Ющенка у Львові. Близько 15 молодих людей зібралися біля входу до штабу Ющенка на проспекті Шевченка, де зачитали своє звернення до

Як повідомив керівник “Чистої України” у Львові Тарас Гривул, їхню організацію насторожує зросла активність “вчорашніх”, які намагаються примазатися до перемоги “помаранчевої революції”, і уже вишикувалися в чергу за постами. Серед постатей, яких “Чиста Україна” категорично не приймає, Т.Гривул назвав колишніх губернаторів Степана Сенчука та Михайла Гладія, заступника губернатора Степана Лукашика, екс-заступника глави адміністрації Президента Василя Базіва.

“Мімікрія більш властива тваринному світу. Якщо ми погодимося з цим правилом у політиці, то отримаємр не нову владу в області, а зоопарк” – наголосив лідер “Чистої України”. Т,Гривул такаж зауважив, що за подіями на Львівщині зараз уважно спостерігають в інших регіонах України, і якщо ми дозволимо пристосуванцям скористатися плодами “помаранчевої” перемоги, це стане своєрідним сигналом для всієї країни.

За дійством, окрім журналістів, спостерігали лише нечисленні перехржі, та охорона громадської приймальні. Чільники ющенківського штабу у цей час посилено готувалися до інавгурації Президента.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *