ОСТАННІ НОВИНИ

Парламент прийняв останню постанову депутата Ющенка

|

Учора парламент прийняв постанову про відзначення 1000-ліття заснування м. Белза Львівської області. Цей проект, що вносився депутатами Віктором Ющенком, Петром Порошенком та Петром Олійником, передбачає утворення Кабінетом Міністрів організаційного комітету, який повинен до 1 березня розробити план заходів щодо відзначення на державному рівні ювілей Белза – повідомляє прес-служба штабу В. Ющенка у Львівській області.

План заходів повинен передбачати проведення урочистих зборів та організації культурно-мистецьких та освітніх заходів за участю Міністерства культури і мистецтв України, Міністерства освіти і науки України, широкого кола представників державних діячів, громадських організацій, діячів культури та мистецтв України; проведення науково-дослідних робіт і популяризації культурного надбання м. Белза; реставрацію пам’яток архітектури та монументального мистецтва тап впорядкування комунального господарства міста.

Постанова є ще цікавою й тим, що це останній нормативно правовий акт, під яким підписався Віктор Ющенко в статусі народного депутата.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *