ОСТАННІ НОВИНИ

УНП хоче покласти край стихійній торгівлі

|

Личаківська районна організація Української народної партії розпочала інформаційну кампанію проти стихійної торгівлі, повідомляє прес-служба ЛОО УНП. Акція, яку організатори назвали „Вулиці – перехожим, ринки – торгівцям“, має допомогти львівській владі у боротьбі проти безладу на вулицях.

Намагання влади на районному та міському рівнях покласти край цьому явищу не увінчується успіхом через саботажні діїї міліції, вважають уенпісти. Вони кажуть, що побутує навіть думка про те, що деякі дільничі „кришують“ такі „точки“. Розпочати окреслену діяльність організатори пропонують із перехрестя Пасічної та Личаківської. Зацікавленні у порядку львівяни можуть звернутися у письмовій формі до дільничного іпспектора п. Ярослава Зінченка (ЖЕК № 507, конт. Тел. 762400), оскільки на усні звернення міліція не реагує. Депутати Львівської міськради від УНП обіцяю проконтролювати за розглядом цих звернень.

Голова Личаківської РО УНП Олег Немчінов вважає, “тільки особистою участю ми спільно зможемо розв`язати міські проблеми, та примусити міську міліцію виконувати свої обов`язки.“

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *