ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада прийняла за основу Програму та соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2005 рік

|

Міська рада прийняла за основу Програму соціально- економічного та культурного розвитку міста на 2005 рік під час сьогоднішнього сесійного засідання. Цей документ передбачає основні напрямки розвитку Львова на поточний рік та шляхи їх здійснення.

У частині економічного розвитку програма передбачає збереження темпів економічного розвитку на підставі його інноваційно-інвестиційної складової та забезпечення доступу до результатів економічного зростання для якомога більшої частини громадян. Розробники програми очікують, що темпи зростання промислового виробництва становитимуть 8% до показників минулого року.

Крім того, ще одним завданням є створення привабливого інвестиційного клімату в місті. Водночас, розробники програми не передбачають цього року різкого збільшення прямих іноземних інвестицій – від 193 до 199 млн доларів США.

Водночас, у Програмі зроблено акцент на такому напрямку, як надання високоякісних комунальних послуг, зокрема, цілодобовим постачанням води, поліпшення забезпечення теплом і теплою водою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *