ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО УРП „Собор” претендує на кілька керівних посад в області

|

Голова ЛОО УРП „Собор” Ростислав Новоженець вважає, що за кандидатуру голово ЛОДА має йти змагання ідей та програм. Він не проти того, щоби Ющенко призначав голову, але вважає, що у цьому питання потрібна гласність. Щодо інших керівників Новоженець важає, що їхня кількість має відповідати квотам – 50% нашоукраїнці, 25% – БЮТівці та 25% – спільники „Сили народу”. Він також визначив і тих, кого не має бути при новій владі і навіть повідомив, що члени обласної партії мають кандидатури на заступника голови ЛОДА, чотирьох начальників управлінь та шести голів РДА.

Сам Р. Новоженець зазначив, що він не проти займатися промисловістю або внутрішньою політикою області. Він наголосив, що при новій владі не має бути людей, яких призначав Президент – голови ОДА, РДА, начальники управлінь та державних підприємств, оскільки це люди, які безпосередньо виконували накази Кучми і у цьому випадку „розмови про чиюсь порядність у вищах ешелонах влади – викрутаси”. Пан Новожпенець, повертаючись до квотної розстановки кадрів наголосив, що самі нашоукраїнці навіть при великому бажанні не зможуть заповнити кадровий вакуум, проте спільно з іншими представниками „Сили народу” це зробити буде не важко.

Щодо голови ЛОДА, то Новоженець майже переконаний, що це буде керівник обласного шртабу „НУ” Петро Олійник, проте він вимагає, щоби в обранні була гласність: „Автоматично не можна переходити з керівників штабів районних чи обласних на керівників адміністрацій, ці люди мають відповідати певним критеріям”. До речі, до визначальних критеріїв нової влади Новоженець відносить – порядність, патріотизм та професіоналізм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *