ОСТАННІ НОВИНИ

У грудні рівень оплати за тепло зріс до 90%

|

У грудні 2004 року споживачі тепла оплатили 90% спожитих протягом листопада обсягів теплової енергії, повідомляє прес-служба МКП „Львівтеплоенерго“. Водночас, півдприємство звертає увагу споживачів на потребу оплати старих боргів, через які „Львівтеплоенерго“ має постійні проблеми з постачальниками газу.

Проблему становлять мільйонні борги споживачів тепла за минулі роки. Так, незважаючи на те, що у 2004 році заборгованість споживачів зменшилась з 5,5млн.грн. до 4,6 млн.грн, загальний борг споживачів перед підприємством становить 67,9 млн. грн. МКП „Львівтеплоенрго” звертає увагу мешканців на необхідність переглянути наявні борги і в найкоротший термін їх погасити.

Підприємство просить розуміти необхідність стовідсоткової проплати за виготовлення та подачу теплової енергії, адже, безперебійний опалювальний сезон 2005 року залежить від 100% рівня проплати за тепло, що дасть змогу МКП „Львівтеплоенерго” виконати вимоги газопостачальних та електропостачальних компаній, по 100% передоплаті за їх послуги.

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *