ОСТАННІ НОВИНИ

Визначальний конфлікт на Львівщині - протистояння між Медведчуком та Львівською облрадою

|

Протистояння між Сергієм Медведчуком та Львівської облрадою було найбільш визначальним конфліктом у житті Львівщини 2004 року.

Сергій Медведчук, який раніше очолював ДПА у Львівській області, а згодом був призначений на посаду першого заступника голови ДПА України, є депутатом Львівської облради, лідером групи „Соціальна справедливість”. На думку експертів, саме його жорстка і безкомпромісна позиція, як лідера депутатів облради, орієнтованих на СДПУ(О), у конфлікті з головою облради Михайлом Сендаком і стала причиною того, що робота облради протягом 10 місяців була майже заблокованою.

Другий конфлікт, який, на думку експертів, вплинув на життя Львова, стало протистояння між нардепом Петром Димінським та міським головою Львова Любомиром Буняком. Як вважають аналітики, саме Петро Димінський стояв за ініціативною проведення міського референдуму про недовіру міському голові. Цей конфлікт тривав декілька місяців і залишився невирішеним по сьогодні.

Третю позицію серед визначальних конфліктів в області поділили протистояння львівського бізнесу та ДПА, а також протистояння між НПК „Галичина” та ДПА. Ці конфлікти можна вважати частково вирішеними, адже наприкінці минулого року голова ДПА у Львівській області Мирослав Хом’як пішов у відпустку, з якої скоріше за все вже не повернеться на цю посаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *