ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджет Львівської області прийматимуть у січні

|

Таке рішення прийняли депутати Львівської обласної ради в останній день минулого року на позачерговій сесії Львівської обласної ради. Заслухавши та обговоривши питання про фінансування з обласного бюджету Львівської області у 2005 році депутати вирішили:

1. Встановити тимчасово загальний обсяг доходів обласного бюджету на 2005 рік у сумі 702284,1 тис.грн. ( обсяг доходів загального фонду бюджету визначено в сумі 661412 тис. грн., спеціального фонду – 40872.1 тис.грн., у тому числі бюджету розвитку – 5500 тис.грн.), затвердити тимчасово загальний обсяг видатків обласного бюджету на 2005 рік у сумі 726048,6 тис.грн.;

2. Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду обласного бюджету на 2005 рік за їх економічною структурою ( оплата праці працівників бюджетних установ, нарахування на заробітну плату, придбання медикаментів та перев“язувальних матеріалів, забезпечення продуктами харчування, оплата комунальних послуг та енергоносіїв, трансферти населенню, трансферти місцевим бюджетам);

3. Фінансування невідкладних витрат по захищених статтях видатків до прийняття обласного бюджету в цілому здійснювати відповідно до бюджетного кодексу України.

На сесійному засіданні вирішено дане рішення взяти за основу при формуванні бюджету на 2005 рік, повідомляє прес-служба обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *