ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція зніматиме номерні знаки з неправильно припаркованих авто

|

У межах історичної частини Львова з автомобілів, які припарковані у непризначених для цього місцях, правоохоронці будуть знімати номерні знаки. Це питання сьогодні розглядалося на засіданні Львівського виконавчого комітету.

За словами міського голови Львова Любомира Буняка, до міськвиконкому звернувся начальник міської міліції з проханням прийняти відповідну постанову. „У центральній частині міста надзвичайно багато транспорту розташовано прямо на тротуарах з обох боків вулиць. Навести лад практично неможливо, й міліція просить у виконкому дозволу навести порядок, шляхом зняття номерних знаків з авт, які стоять у непристосованих місцях“, – повідомив Л.Буняк.

Наразі це питання ще не вирішено остаточно, але заплановано ввести в дію постанову, за якою міліції надаватиметься дозвіл знімати номерні знаки з автомобілів, припаркованих „у невідповідних місцях“, повідомляє ЗІК. Така норма мала б почати діяти у рамках експерименту, „щоб побачити, наскільки міліція впорається з цим завданням“ з початку року й до 1 квітня 2005 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *