ОСТАННІ НОВИНИ

Донеччани у Львові жили добре, але порушення фіксували

|

„Ми зафіксували більше 1000 на виборчих дільницях лише на 4 годину дня“ – повідомив координатор членів виборчих комісій від штабу Януковича, секретар Донецької міської ради Микола Левченко. При цьому М.Левченко відзначив, що не має підстав говорити про фальсифікації виборів на Львівщині.

Серед помічених донеччаними порушень – зокрема, заборонена у день виборів агітація за кандидата, яку спостерігачі помітили на приміщенні прокуратури та патрульних міліцейських автомобілях.

Микола Левченко також спростував закиди про погані умови проживання членів комісій з Донецька. Всі вони проживають у львівських готелях, повідомив Левченко. Секретар Донецької міськради повідомив, що організаційні питання з проживанням штаб Януковича вирішив власними силами, подякувавши при цьому Львівській міськраді за готовність допомогти у вирішенні цієї проблеми.

Що ж стосується проживання приїжджих з Донецька у вагонах, то Микола Левченко пояснив, що йдеться лише про спостерігачів, які приїхали сьогодні зранку, і тими ж поїздами від’їдуть сьогодні уночі. Тож поселяти їх у готелях просто не було потреби – наголосив Левченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *