ОСТАННІ НОВИНИ

Існує загроза зриву виборів – Юрій Шухевич

|

Зважаючи на те, що штаб Януковича досі не забезпечив потрібної кількості членів ТВК та ДВК, а також на слова Віктора Януковича, що він не відповідає за людей, які їдуть на Західну Україну, голова ПО „Галицький вибір” Юрій Шухевич вважає, що є реальна загроза того, що вибори в нашому регіоні спробують зірвати. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції.

Ю. Шехевич наголошував на тому, що штаб Януковича зміг представити лише 80% від необхідної кількості членів ТВК та ДВК. „Якщо ТВК ще вдалося більш-менш укомплектувати, то з ДВК ситуація гірша, не кажу вже про формування дільничних комісій у селах” – зазначив він. Водночас, він побоюється, що у день голосування знову чинитимуть провокації і що це будуть ті люди, про яких Якукович сказав, що вони йому непідконтрольні – потім будуть пропагувати, ніби це самі мешканці західного регіону.

Представник „Галицького вибору” Тарас Галич зазначив, що ДВК змогли розпочати свою реальну роботу або від учора, або ж сьогодні, оскільки списки взяти в ЖЕКу можна лише за присутності представників від обох штабів. Т. Галич також наголосив на тому, що частина членів ДВК не знає своєї роботи, відтак він припускає, що через це можуть виникати непорозуміння, відтак він закликає всіх виборців пильно дивитися, чи правильно члени ДВК оформляють бюлетені, чи ставлять свої підписи. Натомість Галич констатував, що члени ТВК від Януковича працюють дуже відлагоджено з членами від Ющенка. „Західні області посилали на Схід лише спостерігачів, натомість зі Сходу до нас направляють і спостерігачів, і членів комісій, що свідчить про недовіру до обласного штабу Януковича і його керівника” – вважає Т. Галич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *