ОСТАННІ НОВИНИ

ДПА у Львівській області просить з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникли через блокаду роботи податкової

|

Прес-центр ДПА у Львівській області звернувся до громадян та підприємців Львівщини з проханням з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникли через блокаду роботи ДПА у Львівській області.

У заяві зазначено, що блокування відбулося всупереч заявки, яка була подана керівником КНП Львівщини, нардепом Петром Олійником. У заявці йшлося лише про намір провести мітинг перед податковою з 21 по 26 грудня.

„21 грудня біля приміщення ДПА у Львівській області замість зазначеного в повідомленні народного депутата Петра Олійника мітингу, розпочалося пікетування адміністративного будинку, яке перетворилося у повне блокування роботи органів державної податкової служби шляхом перекриття транспортними засобами та учасниками акції усіх входів у приміщення”, ― сказано у зверненні.

Наслідком блокування стало те. що працівники податкової не можуть потрапити на роботу.

„Два дні працівники ДПА у області, ДПІ у м. Львові та п’яти районних податкових інспекцій не можуть потрапити на свої робочі місця та виконувати посадові обов’язки. А це – в першу чергу, обслуговування громадян, платників податків, та адміністрування платежів до бюджетів усіх рівнів”, ― йдеться у заяві.

Така ситуація призводить до порушення прав громадян та юридичних осіб, унеможливлює видачу довідок на купівлю валюти, свідоцтв платників єдиного податку, патентів, ідентифікаційних номерів, ліцензій на право торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, інших дозвільних документів. Крім цього, це може спричинити невиконання плану бюджетних надходжень у грудні, що ускладнить фінансування соціальних програм, ― наголошується у заяві.

З огляду на вищезазначене ДПА у Львівській області сподівається, що громадяни та підприємці Львівщини з розумінням поставляться до тимчасових незручностей, які спричинені небажанням організаторів пікету розблокувати роботу податкової адміністрації.

Про відновлення роботи по обслуговуванню платників податків ДПА у Львівській області повідомить одразу після розблокування адміністративного будинку, повідомляє „Вголос“..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *