ОСТАННІ НОВИНИ

Громадянам допоможуть боротися з владою

|

Як допомогти львів’янину у конфлікті з владою – над такою темою розмірковували сьогодні на засіданні Львівського прес-клубу реформ. До участі у розмові було запрошено керівника Громадського консультаційного центру для надання громадянам безкоштовної юридичної допомоги у конфліктах з органами державної влади Тетяну Яцків, юрисконсульта цього ж центру Андрія Бурого та секретаря міської ради Зеновія Сірика.

“Будь-яке право вартує чогось, коли його можна захистити” – заявила Тетяна Яцків, повідомивши, що їхній центр саме цим і займається з 1996 року. З 1 листопада цього року робота Громадського консультаційного центру по захисту прав громадян фінансується Європейською комісією. За 2 тижні до центру уже надійшла значна кількість скарг громадян, повідомив Андрій Бурий. Зокрема, вони стосувалися порушень прав споживачів з боку “Львівтеплоенерго”, земельних питань, проблем пенсіонерів.

Зеновій Сірик поділився досвідом роботи зі зверненням і скаргами громадян у міськраді, зокрема уже майже річнлю діяльністю “єдиного вікна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *