ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівтеплоенерго” просить мера Львова та голову ЛОДА звернутись до Президента

|

МКП „Львівтеплоенерго” просить міського голову та голову облдержадміністрації звернутись до Президента України з проханням відновити газопостачання підприємств теплоенергетики Львівщини. Основною причиною неплатежів „Львівтеплоенерго” вважає обіцянки уряду, про списання боргів за рахунок знецінених вкладів в Ощадному банку СРСР. Дослівний зміст листа подаємо нижче:

“У зв’язку з обіцяним Прем’єр-Міністром України п. Януковичем В.Ф. погашенням боргів населення за комунальні послуги за рахунок заощаджень громадян в установах Ощадного банку колишнього СРСР у м. Львові різко, майже наполовину, починаючи з листопада 2004р., впала оплата населенням вартості спожитої теплової енергії.

Унаслідок чого опалювальний сезон у м. Львові розпочався з непогашеним поточним боргом за спожитий газ в сумі 51835,3 тис. грн. На даний час поточний борг становить 57224,6 тис. грн., рівень оплати 55,1%.

У цій ситуації ДК „Нафтогаз України“ здійснює подання газу до джерел теплової енергії з тиском 0,3 – 0, 4 атм., який значно менший для їх продуктивної та нормальної роботи. Це різко понижує якість теплової енергії, створює всі умови для явищ техногенного характеру та збільшує рівень несплати внаслідок незадоволення споживачів.

Враховуючи, що ДК „Нафтогаз України“ є державним підприємством, а негативні наслідки з оплати теплової енергії пов’язані з заявою вищої посадової особи виконавчої влади країни, прошу Вас звернутися до Президента України щодо врегулювання питання відновлення нормального газопостачання підприємств, які забезпечують населення тепловою енергією”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *