ОСТАННІ НОВИНИ

“Я не буду просити, щоб мене взяли назад у фракцію“- Олег Тягнибок

|

Народний депутат Олег Тягнибок не очікує, що йому найближчим часом запропонують повернутися у фракцію „Наша Україна”. Наразі до мене ніхто не звертався із такою пропозицією і не думаю, що найближчим часом не звернуться. Я того не очікую”, зазначив він. Олег Тягнибок також висловив припущення, що наразі питання його повернення до складу фракції „Наша Україна” не є актуальним.

„Думаю, що це зараз не актуально. В мене є деякі свої плани. Я ще не мав розмови з кимсь із керівництва „Нашої України” на рахунок цього”, сказав він.

Олег Тягнибок також наголосив на тому, що сам він не буде проситися назад у фракцію „Наша Україна”.

„Особисто я не буду йти і проситися, щоб мене взяли назад у фракцію”, сказав Олег Тягнибок.

Як повідомляло агентство, Івано-Франківська прокуратура закрила кримінальну справу проти нардепа Олега Тягнибока.У липні Державний комітет у справах національностей і міграції звернувся до Генпрокуратури з проханням дати правову оцінку висловленням Тягнибока, які він зробив 17 липня 2004 року на горі Яворині в Долинському районі Івано-Франківської області.

30 липня 2004 року прокуратура Івано-Франківської області порушила кримінальну справу проти Тягнибока в зв’язку з його висловленнями під час виступу. Прокуратура класифікувала цей учинок як розпалення міжнаціональної ворожнечі і порушила кримінальну справу за част. 1 статті 161 Кримінального кодексу „Порушення рівноправності громадян у залежності від їх расової, національної приналежності або ставлення до релігії“, що передбачає покарання від штрафу 50 неоподатковуваних податком мінімумів (цей мінімум становить зараз 17 гривень) до обмеження волі на термін до 5 років.

Після цих висловлень фракція блоку „Наша Україна“ виключила Тягнибока зі свого складу – повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *