ОСТАННІ НОВИНИ

Любомир Буняк запропонував Винникам приєднатися до Львова

|

Міський голова Львова Любомир Буняк вважає, що справи Винник пішли б на краще, якщо в місто стало адміністративною одиницею Львова. Про це він заявив на зустрічі з громадськістю Винник 12 грудня. „Вважаю, що якби ми були разом, то справи б у нас пішли набагато краще”. ― сказав Любомир Буняк.

„Ви самі мусите у себе навести порядок. Якщо б ваша рада саморозпустилась, то ви б могли стати адміністративною одиницею Львова. Якщо нічого не зміниться, то буде так, як є. А так тут буде вертикаль і буде так, як у Львові — а у Львові ми маємо більші можливості. Але я не приїхав сюди агітувати. Дехто каже, що Буняк хоче загарбати Брюховичі, Винники і т.д. Повірте, мені вистачає того, що є у Львові, ” — наголосив Любомир Буняк.

При цьому він зазначив, що у Львові протягом останніх двох років ситуація змінилась значно на краще у всіх сферах життя і навів відповідні приклади.

„Тільки Фонд розвитку Львова у наступному році становитиме 120 млн. грн. А водою ми займемося дуже серйозно, і наші обіцянки ми виконаємо. Я поставив питання так, як повинен ставити добрий господарник”, — уточнив міський голова Львова.

Любомир Буняк також розглянув питання продажу землі у Брюховичах чи Винниках. За його словами, міські голови Винник і Брюхович розпродують землі за „смішними” цінами, у той час як у Львові земельні ділянки продаються на аукціонах за пристойними цінами — від 500 до 1500 грн. за метр квадратний.

Деякі заклади культури, медицини та освіти у Винниках фінансуються із міського бюджету Львова.

„Ми фінансуємо ці заклади, але до господарських справ Винник ми не маємо жодного відношення”, —відповів Любомир Буняк на запитання, чи мають деякі із цих закладів можливість розвиватися.

Насамкінець міський голова Львова подякував вінничанам за чітку громадянську позицію, повідомляє „Контекст-медіа“. „Це свідчить, що ви не хочете вже терпіти”.

Як повідомляло агентство, у Вининках створено ініціативну групу з проведення референдуму про дострокове припинення повноважень міського голови та депутатів міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *