Львівські трудовики підтримують Тигіпка і засуджують сепаратизм

|

Львівська обласна організація партії „Трудова Україна” виступає за прискорення проведення політичної реформі в країні. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні правління Львівської обласної організації „Трудова Україна”. Про це „Контекст-медіа” повідомив заступник голови ЛОО „Трудова Україна” Володимир Клюс.

Україна ― європейська держава, повноваження Президента України повинні бути такими, як і в більшості президентів європейських держав”, ― зазначив Володимир Клюс.

Правління ЛОО „Трудова Україна” засудило прояви сепаратизму в Україні і закликало до збереження єдності держави.

Правління ЛОО „Трудова Україна” визнало позитивними результати участі організації в президентських виборах. Робота партії по створенню та діяльності громадських приймалень визнана одною із найкращих серед команд кандидатів в президенти в області.

Правління також наголосило, що збереження партійної дисципліни є одним із найважливіших принципів партійного життя у ситуації політичної кризи в країні.

Правління висловило підтримку діям голови партії Сергія Тигіпка, який заявив про свою відставку з посади голови НБУ та керівника центрального штабу кандидата в президенти Віктора Януковича.

Правління доручило довести прийняті рішення членам політради партії, засідання якої відбудеться в кінці цього тижня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *