ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція Львівщини служитиме народові України - звернення

|

Весь, без виключення керівний склад УМВС України та міських органів МВС Львівщини прийняв звернення до мешканців Львівської області та правоохоронців. Як повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області, першим документ підписав начальник обласної міліції Олег Сало, в слідом за ним, свій підпис поставив ще сімдесят один правоохоронець. Рішення звернутися до народу було прийняте під час зборах, які відбулися сьогодні о пів на десяту ранку. Подаємо текст звернення:

„Сьогодні усі чесні громадяни України щиро стурбовані суспільно-політичною ситуацією, що склалась в державі. Напруга зростає щогодини.

Це загрожує соціальним вибухом і кровопролиттям. Ми не хочемо бути батогом для власного народу. Сподіваємось, що рішення Верховного суду України, щодо призупинення опублікування результатів виборів Президента дозволить мирним цивілізованим шляхом вийти з політичної кризи, що існує сьогодні.

Правоохоронці Львівщини, приймаючи присягу обіцяли суворо дотримуватись положень Конституції України і чинного законодавства, а, головне, вірно служити НАРОДОВІ УКРАЇНИ.

Завдяки толерантності, розумінню, виваженості і високій політичній культурі львів’ян та мешканців нашої області, нам, працівникам міліції, вдається забезпечувати правопорядок, не допускати правопорушень та провокацій під час численних мирних акцій протесту, що проходять на вулицях міста Львова, у містечках та селах Львівської області. Правоохоронці вдячні за це громаді Львівщини. Ми із своєї сторони стверджуємо, що керівництво УМВС України у Львівській області не давало злочинних наказів і ніколи їх не даватиме.

Ми, працівники міліції, зважаючи на загрозу принципам демократії та законності в державі, не можемо стояти осторонь та заявляємо, що своїм головним завданням вважаємо дотримання законності, забезпечення правопорядку та недопущення кровопролиття.

Працівники міліції разом з громадянами будуть відстоювати законні волевиявлення українського народу.

Ми залишаємось вірними Присязі УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ і закликаємо до цього весь особовий склад міліції Львівщини та працівників інших правоохоронних органів.

Прийнято на зборах керівного складу Управління МВС України у Львівській області.

26 листопада 2004 року.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *