ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник ГУ МНС у Львівській області звернувся до мешканців Львівщини

|

Начальник Головного управління МНС України в Львівській області С.Дмитровський звернувся до мешканців області, в якому запевнив, що особовий склад Народної служби порятунку „01” приймав присягу на вірність Українському народу, а тому служив, служить і буде служити йому завжди під гаслом „Запобігти, врятувати, допомогти”. Повний текст звернення подаємо нижче:

“Шановні мешканці Львівської області !

Завданнями Головного управління МНС України та пожежно-рятувальних підрозділів області було, є і буде захист населення і територій від різного роду надзвичайних ситуацій, забезпечення надійної протипожежної та техногенної безпеки об‘єктів, установ, організацій, швидкого реагування на всі випадки виникнення негативних подій любого характеру. З чим наша служба справлялась під час стихійного лиха в Сколівському та Стрийському районах, справляється при складних погодних умовах зараз, і я переконаний що й в майбутньому народна служба забезпечуватиме порятунок громадян, рятуватиме їх життя і майно від різного роду лих.

Лише за останній тиждень аварійно-рятувальними підрозділами здійснено 226 виїздів на ліквідацію надзвичайних подій, врятовано життя 23 мешканців області, врятовано матеріальних цінностей на суму понад 850 тисяч гривень”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *