ОСТАННІ НОВИНИ

Апарат ЛОДА – з Ющенком

|

Працівники структурних підрозділів та апарату Львівської обласної державної адміністрації розповсюдтли відкритий лист, в якому висловлюють свою підтримку Вікторові Ющенку. Подаємо повний текст листа:

„Ми, працівники структурних підрозділів та апарату Львівської обласної державної адміністрації, усвідомлюючи наслідки своїх дій та своєї бездіяльності в цю доленосну для нашої країни мить, не можемо залишатися осторонь тих процесів, що відбуваються сьогодні в Україні. Ми не можемо і не будемо залишатись байдужими до того понівечення людської гідності і невід’ємного природного права кожного, яке відбувається на наших очах в ці дні і є пов’язане із цинічним та брутальним плюндруванням однієї з найважливіших людських свобод – Свободи Вибору.

Відповідно до ст.10 Закону України „Про державну службу” – безпосереднім обов’язком кожного державного службовця є недопущення порушень прав і свобод людини і громадянина, про що кожен з нас склав присягу на вірність народові України.

Висловлюючи свою беззастережну підтримку Віктору Андрійовичу Ющенку – Народному Президентові України, ми закликаємо всіх державних службовців Львівської області відмовитись від “позиції еквілібриста”, твердо засвідчити свою позицію і тим самим зробити внесок у спільну справу всієї Української Нації – у справу утвердження Незалежності своєї Держави на чолі з обраним народом Президентом України – Віктором Андрійовичем Ющенком”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *