ОСТАННІ НОВИНИ

Польська фірма „Комарх” відкриє у „Львівській Політехніці” свій комп’ютерний клас

|

У рамках четвертого економічного форуму відбулося підписання угоди про співпрацю між НУ „Львівська Політехніка” та фірмою „Комарх”, яка займається програмним забезпеченням. За словами директора Яноша Філіп’яка, в університеті буде створено комп’ютерний клас, який згодом перетворять на продукційний відділ, загалом, тут займатимуться інформатикою вищого рівня.

Я. Філіп’як повідомив, що фірма співпрацює з 19-ма країнами світу і має свою філію в Києві. Проте свою виробничу діяльність вони хочуть розвинути саме у Львові традиційно у співпраці з університетом.

Під час зустрічі голови ЛОДА Олександра Сендеги з делегацією маршалків Малопольського воєводства, йшла мова також про співпрацю у сфері туризму, рекреаційних зон, науковій та культурній сферах. За словами О. Сендеги, детальніше вони поговорять про це вже під час візиту представників адміністрації до Кракова під кінець року.

Окрім цієї угоди, сьогодні буде затверджено план заходів на 2005 рік між ЛОДА та Сілезьким воєводстьвом (Польща) та підписано угоду про співпрацю між адміністрацією і Землею Штирія (Австрійська республіка).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *