ОСТАННІ НОВИНИ

Шухевич звинувати Романа Козака у паплюженні українського націоналізму

|

“Своїми неоднозначними виступами кандидат на посаду президента України Роман Козак паплюжить український націоналізм, а свої заяви про підтримку опозиційних сил він робить спеціально з метою “кинути тінь” на Віктора Ющенка”, – заявив сьогодні на прес-конференції голова політради громадського об’єднання “Галицький вибір” Юрій Шухевич.

За словами Ю. Шухевича, цьогорічні вибори є “найбруднішими виборами за всю історію незалежної України”. “ЗМІ висвітлюють передвиборні перегони однобоко (лише на користь одного кандидата від влади), зростає число провокацій та кількість “зривів” у роботі дільничних виборчих комісій. Усе це свідчить про намагання певних політичних сил перешкодити чесним виборам”, – заявив Ю. Шухевич.

Він повідомив, що цієї неділі, 10 жовтня, від 15 до 17 години на площі перед пам’ятником Т. Шевченку громадське об’єднання “Галицький вибір” організовує народне віче на тему “Політична ситуація в Україні”. На віче “Галицький вибір” намагатиметься звернути увагу громадськості на ті провокації, які чинить влада напередодні виборів, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *