ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати просять Берлусконі відкрити додаткові дільниці для голосування

|

Сьогодні о 12 годині представник політичної групи УНП Олекса Гудима передав послу Італійської Республіки в Україні Фабіо Фабррі звернення 30-ти народних депутатів до Прем’єр-міністра Італійської Республіки Сільвіо Берлусконі з проханням сприяти відкриттю додаткових виборчих дільниць, повідомляє прес-служба ЛОО УНП.

Олекса Гудима повідомив, що “під час зустрічі посол Італії в Україні Фабіо Фабррі зазначив, що в нього є інформація про 118 тисяч легалізованих українців в Італії”.

У документі, переданому українськими парламентаріями Прем’єр-міністру Італійської Республіки, зазначається, що “зважаючи на те, що українською громадою в Італії зібрано понад 10000 підписів з проханням про відкриття додаткових дільниць для голосування, клопочемо перед Вами про надання згоди на їх відкриття в містах компактного проживання українців”. “Сподіваємося, що Міністерство закордонних справ України вже звернулося на Ваше ім’я з проханням про надання згоди на відкриття додаткових виборчих дільниць”, – говориться у зверненні.

У коментарі Олекса Гудима зазначив: “Інформація, яку ми отримали, дає нам підстави вважати, що МЗС України не зверталося з проханням до Уряду Італії про відкриття додаткових дільниць, тому ми й направили звернення на ім’я Прем’єр-міністра Італійської Республіки Сільвіо Берлусконі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *