ОСТАННІ НОВИНИ

На інвестиційний ярмарок Львівщина підготувала новинки

|

На інвестиційний ярмарок, що відбуватиметься в рамках Міжнародного економічного форуму і який розпочнеться цього тижня, Львівщина підготувала низку новинок.

Зокрема, половина першого поверху буде зайнята консалтинговими компаніями, які консультуватимуть потенційних інвесторів щодо інвестиційного клімату області. Працюватиме “єдиний офіс” банківських установ та консалтингових фірм. Буде органзіована інвестиційна біржа, яка потім функціонуватиме на постійному web-порталі.

Крім того, восьмого жовтня в рамках інвестиційного ярмарку відбудеться перший земельний аукціон. На продаж земельні ділянки виставлятиме львівська мерія та Львівська облдержадміністрація – відповідно до пропозицій районів.

Ще однією новинкою буде проект по Дрогобицькому долотному заводу. Він передбачає будівництво заводу з оценкування рулонної сталі. На Україні зараз є лише одне таке підприємство.

Із обласного бюджету на Економічний форум виділили 200 тисяч гривень. Крім того, до фінансування активно долучилися спонсори (теж в межах 200-250 тисяч гривень). “Від форуму до форуму ми залучили 80 мільйонів доларів США прямих іноземних інвестицій”, – розповів начальник головного управління економіки ЛОДА Валерій П’ятак. Корім того, за його словами, форум дав поштовх до інвестицій внутрішніх – інвестиційні процеси щорічно зростають на 36-40%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *