ОСТАННІ НОВИНИ

Нагородили олімпійців Львівщини

|

Сьогодні в палаці Потоцьких відбулося офіційне нагородження учасників цьогорічної олімпіади, вихідців зі Львівщини. Голова ЛОДА Олександр Сендега нагородив олімпійців відзнаками та грошовими преміями. Їхнім тренерам також висловили подяку та вручили премії. Загалом мали нагороджувати вісьмох учасників олімпіади, але прийшло лише п’ятеро з них.

Серед нагороджених був бронзовий призер у стрільбі з лука Дмиитро Грачов, Пелеха Катерина (стрільба з лука), Паслась Оксана (художня гімнастика), Леськів Леся (кульова стрільба), та Пащук Ігор, який щоправда не брав участі в олімпіаді, бо перед тим на чемпіонаті Європи отримав травму (бокс). Не було ще трьох олімційців, серед яких золота призерка Ірина Марлені, двоє з них зараз на інших змаганнях, а одна – відпочиває.

У вітальному слові голова ЛОДА подякував олімпійцям за те, що вони прославляють область, а також пообіцяв, що вже з наступного року спортивні об’єкти в області матимуть кращий стан.. “Вже з наступного року ми будемо зміцнювати технічну базу спотривних об’єктів, економіка нам це дозволяє. Щоправда відразу всі ми не осилимо, то треба буде робити першочергові” – пообіцяв Сендега.

Привітати олімпійців прийшов також заступник голови ЛОДА ББогдан Матодич та заступник голови облради Ігор Держко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *