ОСТАННІ НОВИНИ

“Пора“ вечорами проводитиме акцію „Мистецький марафон“

|

Громадянська кампанія „ПОРА“ розпочала акцію „Мистецький марафон: система – культура: хто кого?“.

Сьогодні у приміщенні студентського клубу ЛНУ ім. І. Франка відбулася зустріч з письменниками – учасниками Асоціації Українських Письменників: Віктором Небораком, Юрієм Винничуком, Назаром Гончаром, Іваном Лучуком, Маріанною Кіяновською, Мар`яною Савкою.

Завтра о п` яті вечора у залі Етнографічного музею відбудеться дискусійний вечір „Діалог поколінь“, в якому братимуть участь Роман Іваничук, Віктор Неборак, Ніна Бічуя та Мар`яна Савка.

А у суботу в культурно-мистецькому центрі „Дзига“ відбудеться вечір молодих і невідомих „Розірви коло“.

Протягом зустрічей з письменниками очікується обговорення питань, які стосуються культурної ситуації в Україні, ролі та можливостей впливу літератури та мистецтва на зміни в суспільстві, відносин „література – система“, зазначено в прес-релізі „Пори“

Всіх людей, різних і неповторних, незалежно від їх покликання, об`єднує прагнення до свободи вибору та збереження гідності громадянина. В переламну для країни пору, кожен – митець чи студент, науковець чи поет – мусить бути свідомим громадянином. Привернення уваги до цього, а також до стану сучасної культури і виявів системи в культурній політиці нашої країни, є метою і наскрізною лінією всіх трьох мистецько-дискусійних вечорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *