ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти практикувалися у метанні яєць та мистецтві падіння

|

Близько ста студентів зібралися сьогодні біля ЛНУ імені І.Франка, щоб попрактикуватися у метанні яєць та повправлятися у мистецтві падіння. Акцію з політичним підтекстом громадянський рух “Чиста Україна” провів з метою демонстрації реакції на минулотижневі події у Івано-Франківську.

Акція складалася з двох етапів. Спочатку студенти умовними паперовими яйцями кидали в мішень, у центрі якої було намальовано велике “Я”. А потім найкращим “яйцекидам”, які вийшли у фінал, таки дозволили зіпсувати ціль справжнім яйцем. Переможцям конкурсу подарували стрічку та футболку із логотипом “Чистої України”.

Другим етапом акції став конкурс на найкраще театралізоване падіння. Студенти імітували вихід із автобуса, у них начебто влучали яйцем, після чого вони падали на заздалегідь постелений корімат та спальний мішок. Переможцю також вручили приз – бандаму із логотипом орагнізаторів акції.

“Наша мета – показати реакцію “Чистої України” на франківські події. Щоб львівські студенти зрозуміли хто є хто із кандидатів у президенти”, – розповів львіський обласний координатор громадянського руху “Чиста Україна” Тарас Гривул. На його думку, саме театралізоване дійство відбулося біля автобуса прем’єра минулої п’ятниці у Івано-Фоанківську. “Погодьтеся – це велике мистецтво гепнутися саме на руки охоронців” – заявив він. Тарас Гривул також розповів, що за повідомленням франківського осередку “Чистої України”, зустрічати прем’єра з яйцями прийшов не один студент, бо саме такою є реакція вільного студентства на насильницьке зганяння до подібних заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *