ОСТАННІ НОВИНИ

“Моршинську” пропагуватимуть в Росії

|

Найближчим часом ВАТ “Нова” планує масово вийти на ринок Росії, створивши там десять філій Моршинського заводу мінеральних вод. Таким чином, як повідомив під час прес-конференції голова правління ВАТ “Нова” Микола Кміть, вони пропагуватимуть свою продукцію в сусідній країні і робитимуть водночас рекламу курорту Моршин. За його словами, в Росії вже почали відкривати ці філії, наразі є проблеми з кадрами, але планують, що за рік всі відділення буде відкрито.

Моршинський завод мінеральних вод “Оскар” розливає воду у пляшках під торгівельною маркою “Моршинська”. Як повідомили під час екскурсії на заводі, тут працює дві лінії, які повністю чи частково автоматизовані. За годину є можливість випускати шість тисяч півторалітрових пляшок та три тисячі півлітрових. Вода на завод поступає по трубі відразу з криничок, після цього проводять механічну фільтрацію та розливають її у пляшки.

Микола Кміть наголосив, що “Моршинська” загалом є аналогом моршинських лікувальних розсолів, просто вміст мінеральних солей нижчий, але її можна вживати без обмежень. За вісім місяців цього року реалізовано 50 мільйонів літр мінеральних газованих та негазованих вод “Моршинської”. А за місцем попиту серед українських споживачів “Моршинська” посідає друге місце. “Моршинська популярна, бо маємо унікальне місце походження, аналогів цій воді немає, бодай тому що Моршин традиційно не аграрний регіон, а відтак тут не додають нітратів до землі і вода не має нітратних домішок” – наголосив Кміть.

ВАТ “Нова” має спеціальний дозвіл на використання джерел строком на двадцять років. “Ми маємо води мільйон літрів в день”, – зазначив М. Кміть, стільки ж достатньо, за його словами, виробникам у світі. Є 23 філії прямої дистрибюції, що на думку керівництва, дозволяє повністю контролювати процес. “Моршинську” розвозять у 10 тисяч точок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *