ОСТАННІ НОВИНИ

Створено ініціативну групу виборців по відкликанню нардепа Тараса Чорновола

|

Виборчий штаб “Нашої України” Сихівського району виступив одним із ініціаторів створення групи по відкликанню народного депутата України Тараса Чорновола. Ініціативна група виборців по збиранню підписів про відкликання народного депутата написала до Тараса Чорновола звернення. Його копії надіслали голові Верховної Ради України, голові фракції „Наша Україна”, голові партії „Реформи і порядок” та голові партії НРУ. Текс звернення подаємо нижче.

“Пане народний депутате!

Ми, виборці 115 виборчого округу м. Львова, глибоко обурені вашими деструктивними діями, що ганьблять високе звання народного депутата України, пам`ять легендарного Героя України, Вашого батька В’ячеслава Чорновола, довіру виборців, тому вимагаємо негайного, дострокового складання повноважень.

Кожному зрозуміло, що в 1998 році, виключно з поваги до батька, Вас обрали до парламенту, а в 2002 році повторно обрали не за особисті заслуги, а тому що Вам була надана честь представляти у Верховній Раді виборчий блок „Наша Україна”.

За виявлену довіру Ви неодноразово зрадили і своїх виборців, і свого батька. Згадаємо вихід з НРУ, який дав вам путівку в життя, публічну образу на з’їзді НРУ всесвітньо шанованого Геннадія Удовенка, коли Вами заявлено було, що обрання його головою партії буде трагедією. Ваша зухвалість перейшла всяку міру, коли Ви заявили в газеті „Молода Галичина” від 13.03.2003 року, що „В. Ющенко буде страшний президент”, і про свій намір балотуватися на пост президента України.

Не будучи фахівцем у жодній галузі, Ви взялися повчати, оцінювати, ображати людей, які вирішують проблеми виборчого округу й міста. Вас все більше охоплює агресивність та манія величі: „Я буду змушений кардинально міняти стиль своїх дій у м. Львові” (депутатське звернення № 06-2/116-178 від 02.04.03.)

Ваш батько В’ячеслав Чорновіл, був категорично проти допуску Вас до великої політики, але соратники та виборці зробили велику помилку, довірили Вам свій голос, через що тепер гірко каються. Вас не оправдали гасла агітаторів: „Син встає на місце батька, який віддав життя за волю України, щоб продовжити боротьбу за святі ідеали”

Настав час рішуче виправити свою помилку. Першим це зробив голова ПРП В. Пинзеник, який попросив вибачення у В. Ющенка за те, що не дав згоди на виключення Вас із депутатської фракції і публічно заявив: „якби був живий Ваш батько, … то він би взяв ремінь і відлупцював свого дорослого сина” (газета „Поступ” від 09.02.04). ви нездатні працювати в умовах великих психологічних перевантажень у парламенті, чесно визнавши себе капітулянтом („Темник”, УТ-1, 17.09.04), тому зобов’язані здати депутатський мандат, як депутат, що втратив довіру виборців. Доводимо до відома, що на виборчому окрузі активно йде збір підписів про Ваше відкликання з метою скерування його до Верховної Ради України.

Цим зверненням категорично вимагаємо негайного добровільного складання депутатських повноважень, що буде ознакою поваги до виборців“.

Голова виборчого штабу „Наша Україна” Сихівського району м. Львова Іван Рудницький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *