ОСТАННІ НОВИНИ

Лапінського засудили до двох років умовно

|

Чемпіона світу з кідбоксингу, чемпіона України з боксу серед професіоналів 28-річного Сергія Лапінського, якого підозрювали у вчиненні розбійного нападу та незаконому зберігання зброї засуджено до позбавлення волі строком на два роки умовно – таке рішення прийняв місцевий суд Буського району.

Як повідомив “Українські новини” представник суду, Лапінського засудили “лише за зброю”. За його словами, звинувачення в розбійних нападах не було доведене. Відтак, суд звільний Лапінського з-під варти.

Нагадаємо, у липні місцевий суд Буського району продовжив строк затримання Лапінського, якого підозрювали за вчинення розбійного нападу та незаконому володінні зброєю. У травні суд дав дозвіл на його арешт. Раніше було вчинено розбійний напад на авто, яке їхало із Закарпатської в Донецьку область. Двоє потерпілих впізнали Лапінського, як одного з учасників нападу. 17 лютого біля Золочева міліція затримала Липінського, який їхав в авто з двома чоловіками. В машині виявили зброї та відмички для автомобілів. Під час затримання пасажири внинили спротив міліціонерам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *