ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати“ і „Газовик-Скала“ мають по вісім очок

|

В Стрию нарешті дочекалися значної кількості голів у виконанні своєї команди. У неділю стрийські футболісти досить впевнено (3:1) обіграли іншого новачка першої ліги українського футболу сімферопольський „Динамо-ІгроСервіс“ і наздогнали за очками в турнірній таблиці „Карпати“.

Сімферопольські футболісти зі старту чемпіонату несподівано опинилися серед лідерів ліги. У Стрию гості з Криму теж не хотіли поступатися. Перший тайм матчу закінчився нульовою нічиєю, повідомляє „Спортивка“.

Найцікавіше відбувалося в другій половині зустрічі, коли підопічні Богдана Бандури додали у швидкості. На 52-й і на 57-й хвилинах Роман Галун і Олге Теплий забезпечили своїй команді значну гольову перевагу. Інтригу вніс найкращий бомбардир першої ліги сімферополець Олексій Грищенко, який за п`ятнадцять хвилин до фінального свистка реалізував неоднозначне пенальті. У цьому поєдинку теж не обійшлося без вилучення – другу жовту від арбітра отримав колишній гравець вищолігової „Таврії“ Роман Войнаровський. Господарі у більшості зуміли довести гру до перемоги. Більше того, на 87-й хвилині Роман Піцур поставив крапку в зустрічі – 3:1.

Натомість львівські „Карпати“ програли з рахунком 1:3 у Хмельницькому місцевому „Поділлю“ і перебувають в турнірній таблиці на 12-му місці.

Пропустивши гол на 13-й хвилині з пенальті, львівські футболісти намагалися перехопити ініціативу. Щоправда, зрівняти рахунок їм вдалося тільки за півгодини до фінального свистка. Півзахисник Олег Веприк вдало виконав штрафний удар.

Вирішальної стала 64-а хвилина, коли арбітр матчу Венгер (і раніше був помічений в особливій нелюбові до львівської команди) вигнав з поля капітана „Карпат“ Юрія Беня. Офіційне формулювання – нецензурна лайка на адресу арбітра. Після цього вдесятьох „зелено-білі“ „посипалися“ і пропустили два необов`язкові м`ячі від хмельничанина Мандзюка. „Карпати“ поступилися команді, яка ще минулого року грала в другій лізі…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *