ОСТАННІ НОВИНИ

ХІ Виставка-ярмарок “Стиль-2004” розпочала експозицію

|

У палаці спорту “Україна” відкрили ХІ міжнародну виставку “Стиль- 2004”, яка триватиме до понеділка. Цього року на ярмарку презентують свої товари понад шістдесят фірм з тринадцяти областей України та Росії. Протягом усього ярмарку учасники демонстуватимуть свої колекції. Завтра також відбудеться шостий фестиваль перукарського мистецтва та вечірня шоу-програма “fashioNазавжди” під час якої демонструватимуть одяг від молодих дизайнерів.

Як повідомив під час прес-конференції віце-президент ЗАТ “Гал-ЕКСПО” Генадій Кройчек, цьогорічна виставка зросла на двадцять відсотків. Серед учасників виставки ВАТ “Маяк”, хутрофірма “Тисьмениця”, фірма “Імідж-Галант”, фірма “Чексіл” демонстуватиме свої тканини. На ярмарку можна оглянути та придбати також рукавички, колготки, головні убори, біжутерію та косметику.

Завтра о 14-ій годині розпочнеться фестиваль перукарського мистецтва. Як зазначила організатор консурсу Любов Букавин, перукарям не ставитимуть особливих вимог, вони самі обиратимуть формат зачісок. Змагатимуться у номініціях: кращий перукар року, дебют року, краща чоловіча, дитяча та жіноча зачіска. “Зі “Стилю” починало багато відомих перукарів, а також це можливість підвищення кваліфікації” – вважає вона.

У неділю модельна агенція “OK’s model management” о 20.30 організує вечірку “fashioNазавжди”, під час якої п’ятеро молодих дизайнерів демонстуватимуть по сім моделей одягу, буде також дитячий показ одягу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *