ОСТАННІ НОВИНИ

На НПК “Галичина” створюється загрозлива ситуація

|

На дрогобицькому нафтопереробному заводі створюється загрозлива ситуація, оскільки з підприємства з 16 вересня не вивозять нафтопродукти і вони накопичуються на території підприємства, повідомив сьогодні під час прес-конференції у Дрогобичі виконувач обов’язків голови правління підприємства Олександр Шубко. Такі дії призводять до того, що комбінат не працює і кожного дня втрачає приблизно 500 тисяч гривень.

За словами Олександра Шибка, спочатку було заблоковано роботу нафтоналивного пункту, де заправляли автоцистерни з нафтопроджуктами, а потім було заблоковано залізничну колію, якою в’їжджали на територію підприємства поїзди.

На прес-конференції також були присутні вісім народних депутатів з фракцій народної аграрної партії та депутатської групи “Центр”. Відповідаючи на запитання журналістів про можливі причини такого кроку податкової, народні обранці сказали про ряд причин, серед яких і бажання забрати 25% акцій, які свого часу мали бути передані до вертикально-інтегрованої нафтової компанії. Окрім того, події навколо НПК пов’язують з виходом фракції народних аграріїв з парламентської більшості. Депутати також висловили стурбованість, що блокада НПК може призвести до проблем із проведенням осінньо-польових робіт в області, оскільки комбінат постачає певне число пального для аграрного сектора.

Водночас, дії податкової міліції народні обранці охарактеризували як такі, що принижують усі силові структури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *