ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобич відсвяткував день народження

|

Учора у Дрогобичі з нагоди Дня міста відбулись урочистості на центральній площі перед ратушею. У святкуванні взяли участь голова обласної ради Михайло Сендак, його заступник Андрій Парубій, народні депутати Петро Олійник та Юрій Павленко, депутати облради мер Дрогобича М.Лужецький, заступник голови ОДА І.Маковецький, священики та гості з Польщі – повідомляє прес-служба облради.

У вітальному слові Михайло Сендак сказав, що Дрогобиччина була однією з перших у розгортанні демократичних процесів на Львівщині і побажав, щоб зараз дрогобиччани проявили таку ж політичну активність і були зразком демократизму для всіх українців.

“Дрогобич – одне з найстаріших міст України. Ця земля дала народові багато талантів, серед який – видатний науковець Юрій Котермак та славний поет Іван Франко. Дрогобиччина здавна славилась своїми природними ресурсами і працьовитими людьми. Місцеві нафтопереробні заводи відомі всій Європі. Сьогодні маю честь привітати Вас усіх зі святом і побажати міцного здоров’я, витримки та успіхів“ – наголосив він. Після виступів відбувся святковий концерт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *