ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочався Всеукраїнський студентський спортивний фестиваль

|

У нашому місті розпочався традиційний VIII Всеукраїнський студентський спортивний фестиваль. Триватиме він до 26 вересня. За повідомленням прес-служби головного управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації, у фестивалі візьмуть участь команди з усіх областей України.

Кращі юні спортсмени України змагатимуться у 7 видах спорту. Це міні-футбол, баскетбол (чоловіки), волейбол, настільний теніс, бадмінтон, шахи та арм-рестлінг. Під час Фестивалю буде проведено змагання „Олімпійська родина”, у яких участь зможуть взяти студенти разом з їхніми родичами. В рамках Фестивалю вперше у Львові буде проведено першість Львівської області з економічної гри „Монополія”, переможець якої поїде на чемпіонат України.

Крім спортивної прогами, учасникам Фестивалю буде запропоновано мистецько-розважальну програму. У Львівському палаці мистецтв пройде виставка студентських робіт на спортивну тематику „Будьмо!”. Учасники Фестивалю безкоштовно відвідають музеї Львова, побувають на виставах в одному з кращих театрів, їм проведуть цікаву екскурсію старовинним Львовом, а також вони зможуть відпочити у кращих нічних клубах нашого міста. Особливо цікавим буде закриття Фестивалю, центральною подією якого буде гала-концерт у парку відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Організаторами фестивалю є Міністерство України у справах сім’ї, дітей та молоді, Державний комітет України з питань фізичної культури та спорту, Національна рада молодіжних організацій України, головне управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *