ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу в місті відбудеться сільськогосподарська ярмарка

|

Цієї суботи на території Центрального парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького у Львові відбудеться сільськогосподарська виставка-ярмарок „Осінь-2004“. ЇЇ мета – розширити економічні зв’язки сільськогосподарських товаровиробників, посприяти гуртово-роздрібній торгівлі та забезпечити львів’ян продуктами сільськогосподарського виробництва.

У програмі виставки-ярмарку передбачається підведення підсумків збирання урожаю зернових культур та відзначення переможців обласного конкурсу на час збирання зернових, продаж сільськогосподарської продукції та виробів харчової і переробної промисловості на території парку, прилеглій вулиці Зарицких та інших визначених площах Львова.

Протягом роботи ярмарки виступатимуть колективи художньої самодіяльності Львівщини на сцені літньої естради парку, відбуватимуться спортивні змагання команд агропромислового комплексу та вищих навчальних закладів аграрного профілю на стадіоні “Юність”, працюватимуть виїзні буфети та пункти харчування.

Відкриття виставки відбудеться об 11 годині. Учасників привітає голова облдержадміністрації Олександр Сендега, а також керівники обласних установ і організацій, що займаються аграрною промисловістю. Головою оргкомітету з підготовки та проведення виставки призначено заступника голови облдержадміністрації Івана Стефанишина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *