ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима вимагає звільнити Склярського

|

Народний депутат України Олекса Гудима вимагає звільнити в.о заступника міського голови Львова Василя Склярського з посади за те, що він говорить про можливість відмовитися від кредиту Свіітового банку – про це голова ЛОО УНП заявив сьогодні під час зустрічі з журналістами. “Ми будемо вимагати, щоби мер забрав Склярського зі стін мерії – сьогодні це його обов’язок перед львів’янами” – вважає Гудима.

“Я шокований, бо думав, що минулого року під час зустрічі в Ратуші ми все це оживили. Але за рік ніхто не сказав, що існують проблеми, а сьогодні виявляється, що вони хочуть відмовитися від кредиту, я вважаю, що це вже нікуди не лізе. Якщо заяви про цілодобове постачання води викликають посмішки, то заяви про відмову від кредиту Світового банку будуть викликати обурення” – наголошує Гудима.

Пан Гудима нагадав, що у жовтні минулого року вони у зв’язку з приїздом місії Світового банку вони ініціювали в міській раді зустрічі заступника мера Кравціва, депутатських груп і депутатів ВРУ від Львова. “Ми це зробили, бо вже тоді були тривожні ситмптоми, що з отриманням кредиту у Львові не все гаразд. Тепер мені, як сніг серед теплої погоди раптом заява міських чиновників, зокрема, пана Склярського, що вони подумують відмовитися від кредиту” – повідомляє він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *