ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима пропонує створити “Блок Ющенка” на базі фракції

|

Народний депутат України голова ЛОО УНП Олекса Гудима пропонуватиме перейменувати фракцію “Наша України” у радах всіх рівнів на фракцію “Блок Ющенка”, куди увійдуть прихильники Віктора Ющенка. Об’єктивною причиною для перейменування, на його думку, є нещодавна реєстрація партії “Наша Україна” (колишня ПРП В.Пензеника), відтак незрозумілим і кумедним, за словами Гудими, виглядатиме, наприклад, підпис під заявою представників фракції “НУ” та партії “НУ”, це навіть може вводити в оману – наголосив О.Гудима під час прес-конференції.

Олекса Гудима зазначив, що в суботу на вічі спілкувався з керівниками партійних організацій, штабів, які були здивовані інформацією про реєстрацію в Мінюсті партії “Наша Укораїна”, колишньої ПРП В. Пензеника. Він повідомив, що зараз всередині штабу обговорюють, як спільно продовжити діяльність у підтримку Ющенка, внісши корекцію в діяльність блоку у зв’язку з реєстрацією назви “НУ”.

Голова Львівського міського осередку Юрій Кужелюк вважає, що ця реєстрація в Мінюсті свідчить про те, що деякі сили вже думають про парламентські вибори. “Ми наголошуємо, що колеги по блоку мають охолонуни і думати про вибори 2004, а не 2006”, – наголосив Кужелюк. Напередодні виборів такі деформації і навіть створення “БЮ” зашкодить, бодай небажанням консолідуватися.

Гудима нагадав, що всі, хто входить в “Силу народу” обіцяли відкинути політичні амбіції в сторону і консолідувати всі сили за Ющенка. Каже, що вони самі заплуталися, як себе називати. “Якщо наша рекомендація не зустріне протидії з боку центральних партій і будуть рекомендації, то я не здивуюся, якщо, наприклад, фракція в міськраді перейменується на “БЮ” – наголошує Гудима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *