ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова збудують новий газопровід

|

18 вересня під час брифінгу на виробничо-енергетичному блоці Дашавського газосховища директор управління магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” Михайло Деркач офіційно підтвердив можливість будівництва газопроводу “Липники-ТЕЦ-1”.

За словами М.Деркача, нещодавно представники Львівської міської ради звернулись до УМГ “Львівтрансгаз” із запитом щодо технічних умов та можливостей ГРС “Липники” забезпечити постачання газу від села Липники до Львова – газопроводом, який мав би бути збудований найближчим часом.

“Система постачання газу в Львові є не дуже добре відлагодженою, але наше управління здатне забезпечити газом усе місто”, – заявив М. Деркач. Він повідомив, що майбутній газопровід матиме протяжність понад 8 км., а діаметр газопровідної труби становитиме 1000 мм. Інформації щодо кошторису, схеми і термінів реалізації проекту газопроводу “Липники-ТЕЦ-1” М. Деркач наразі не надав.

Директор управління “Львівтрансгаз” запевнив, що найближчим часом будуть збудовані ще 4 великі газопроводи – в напрямку Дрогобича, Дубовиці, Володимира-Волинського та Любошіва, а також буде добудована нова компресорна станція в с. Опари і здійснено реновацію експлуатаційних газових станцій у Тернополі, Рогатині та Комарному, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *