ОСТАННІ НОВИНИ

Друга поспіль перемога “Карпат”

|

Минулої суботи львівські “Карпати” здобули перемогу у домашньому поєдинку проти ФК “Миколаїв”, повідомляє офіційний исайт клубу. Переможний гол забив на 58-ій хвилині Фещук. Він чудово виконав штрафний за фол проти Іщенка, якгого збили ледь не на лінії штрафного майданчика, закрутивши м’яч у ближню від воротаря „дев’ятку”.

Реально “Карпати” мали щонайменше чотри добрі нагоди у першому таймі, аби відкрити рахунок, однак або гравцям баркувало точності, або рятував воротар.

Щоправда, після пропущеного гола, до якого додалося ще й вилучення порушника правил, миколаївці таки створили кілька моментів біля воріт Налєпи, але щастя було на боці господарів.

Після гри наставник “Карпат” попросив вибачення у вболівальників за не надто видовищну гру, але мотивував це потребою досягати результату. “Ми розуміємо, що гра „Карпат” не була видовищною, і ми просимо вибачення у своїх вболівальників. Але у нинішній ситуації ми повинні набрати побільше очок, що додасть додаткової впевненості і віри у власні сили. А гарна гра прийде тоді, коли ми будемо вгорі турнірної таблиці, а не плентатися внизу” – сказав Юрій Дячук Ставицький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *