ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівтрансгаз“ відсвяткував 80-річчя

|

Сьогодні у театрі опери та балету ім. С. Крушельницької відбулись святочна академія з нагоди 80-ліття одного із найбільших в Європі газотранспортних підприємств – УМГ “Львівтрансгаз”. Святкова програма розпочалась переглядом відеофільму про історію підприємства, знятого за сценарієм начальника відділу

УМГ “Львівтрансгаз” Романа Коваля.

Із вітальним словом на урочистостях виступив голова Львівської ОДА Олександр Сендега. Він вручив пам’ятні знаки та нагороди найкращим працівникам “Львівтрансгазу”. О.Сендега зазначив, що Львівщина нині має великі ресурси та потенціал, який повинна використовувати для розвитку регіону.

Після офіційних виступів та привітань розпочався святковий концерт за участю народних артистів України Василя Зінкевича та Тараса Петриненка, заслуженої артистки України Тетяни Горобець, а також низки співочих і танцювальних колективів Львова.

Сьогодні на УМГ “Львівтрансгаз” працює понад 4 тисячі робітників. Завтра, 18 вересня, в м. Стрий відбудеться відкриття меморіального знаку на будинку першого газового товариства, а у с. Дашава – святковий мітинг біля пам’ятного знаку на місці першого промислового родовища газу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *