ОСТАННІ НОВИНИ

Танець з хусточкою треба експортувати по усьому світу - Коельо

|

“Зірка” цьогорічного форуму видавців Пауло Коельо з’явився на сьогоднішню прес-конференцію у вишиванці. „Україна довкола мене, бо вона на мені“ – сказав письменник, коментуючи свою обновку. За його слвоами, сорочку купила йому дружина його українського видавця вчора у Львові і вона йому дуже подобається. А ще письменникові сподобався танець з хустинкою. „Мені це дуже сподобалося і такогоя не бачив ніде у світі. Я вважаю, що цей танець треба експортувати на по всьому світу“ – сказав письменник.

За його словами, він побачив цей танець учора ввечері в „Колибі“. А потому письменник сам співав, а всі решта танцювали. Він також розповів, що отримавши учора премію під час відкриття Форуму видавців, він вирішив „піти в народ“. Щоправда, по дорозі стрівся палкий прихильник письменника і прочитав йому довге послання іспанською мовою, яке письменник уважно вислухав, а потім поцілував львів’янину руку. „Таким чином я подякував йому за підтримку, бо він зрозумів, що моя робота – це праця одинака“ – сказав пиьсменник.

Він також оповів про нову книгу, яка побачить світ наступного року. Назва її взучатиме „Захір“ і вона про успішного письменника, якого серед піку кар’єри покидає дружина і як він із цим собі дає раду. „Деякі біографічні елементи там є, але дружина мене не полишала“ – тут же зазначив метр.

Сьогодні Коельо підписуватиме книги в Палаці мистецтв та побуває на презентації влоасної книги „11 хвилин“. Увечері він має намір відвідати концерт Бориса Гребєнщікова і заспівати з ним дуетом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *