Чиновники домовилися про розблокування дороги на сміттєзвалище

|

Керівні особи міста та області, які провели сьогодні спільну нараду щодо ситуації в Грибовичах, домовилися про розблокування дороги на сміттєзвалище. Отож, КМП “Збиранка” має запрацювати у нормальному режимі.

Крім того, від нині розпочнуться роботи по капітальному ремонту водопроводу у селі Великі Грибовичі. Голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега ситуацію навколо Грибовицького сміттєзвалища взяв під особистий контроль. Він також призначив відповідальних за виконання пунктів угоди від 22 березня 2004 року “Про спільну діяльність з забезпечення екологічної стабільості й безпеки Львівського міського сміттєзвалища та вирішення екологічних і соціально-побутових проблем прилеглих до нього територій”. О.Сендега зобов’язав щомісячно подавати йому особисто у письмовій формі інформацію про хід виконання угоди.

Участь у нараді взяли перший заступник голови облради Ігор Держко, перший заступник міського голови Львова Василь Кравців, голова Жовківської районної адміністрації Петро Грень, сільський голова Грибовичів Ігор Гриців та голова Жовківської районної ради Ігор Максимів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *