ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати взялися за парки

|

Львівська міська рада наклала заборону на відчуження, передачу в оренду та ремонт об’єктів комунального нерухомого майна, розташованого на території львівських парків. До затвердження меж парків депутати заборонили також вчиняти будь-які дії щодо землі паркових зон.

Директорові МКП “Зелений Львів” Андрю Космеді та начальникові управління інженерного господарства Іванові Онисковцю міськрада доручила провести інвентаризацію майна, що розташоване в парках, а після 15 жовтня інформацію про відчуження нерухомого майна комунальних підприємств знову заслуховуватимуть на сесії ЛМР.

На думку депутата львівської міської ради Тетяни Крушельницької, ухвали щодо затвердження меж парків навмисне затримуються. “Усі потрібні документи вже підготовлено, а ухвал все ще нема. Це не цілком випадково і чийсь інтерес в цьому є”, – наголосила вона. Окрім цього, пані Крушельницька ще на початку пленарного засідання у депутатському запиті пообіцяла міському голові кожної сесії вимагати вирішення цієї проблеми – допоки питання з межами парків не буде врегульовано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *