ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада проти підвищених тарифів на автоперевезення

|

Депутати міської ради не затвердили тарифів на перевезення в міському автотранспорті. Крім того, вони рекомендували не погоджувати підвищених тарифів і міському виконавчому комітетові.

З огляду на те, що міськвиконком близько п’яти разів не зміг винести жодного рішення щодо підняття вартості проїзду, тарифне питання було виненсено на сьогоднішнє пленарне засідання. “Ми хотіли почути думку депутатів,” – пояснив секретар ради Зеновій Сірик. Однак, жоден з депутатів не висловив підтримки стосовно доцільності підвещення вартості проїзду в міському автотранспорті. Більшістю голосів народні обранці рекомендували виконкому не погоджувати тарифів та доручили управлінню транспорту і зв’язку ЛМР спільно з Асоціацією перевізників за один місяць вжити заходів щодо покращення якості перевезення в маршрутках. Про це відповідні чиновники звітуватимуть після 16 жовтня.

За словами мера міста Любомира Буняка, якщо Асоціація перевізників знову звернеться до виконкому рішення буде винесено не в їхню користь. “Перевізники мають право самостійно підвищувати тарифи без погодження виконкому, однак в цьому випадку вони сплачуватимуть ПДВ в розмірі 20%” – наголосив міський голова.

Нагадаємо, востаннє тарифи на автоперевезення у Львові піднімали ще в 1999 році. А одну гривню за проїзд пасажири сплачують вже від липня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *