ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах мери малих міст збиралися на нараду

|

Понад 30 голів малих міст та селищ Львівської області з’їжджалися сьогодні на нараду-семінар, яка відбувалася у Бродах. Результатом нинішньої роботи став проект програми “Основні напрямки розвитку малих міст Львівщини”, який власноручно підписав голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега.

Програма визначає основні напрямки соціально-економічного та культурного розвитку малих міст та селищ області на період до 2010 року. За словами голови Асоціації міст Львівщини Миколи Савки, найбільшими проблемами, які сьогодні хвилюють малі містечка області, є формування матеріальної бази розвитку міст, недостатній рівень фінансування з бюджету, земельні відносини, ефективне використання ресурсів та проблеми входження в зимовий період. Окрім того, у більшості малих міст об’єкти комунальної власності перебувають в аварійному стані.“Сьогоднішня нарада – то не просто показова акція. Нині ми спільно обговорили основні проблеми та обмінялися досвідом” – наголосив пан Савка. На сьогоднішній зустрічі керівник області попросив мерів активно надсилати в адміністрацію листи і розповідати про проблеми, які хвилюють місцевих жителів. “Спільно ми вирішимо усі наші проблеми” – наголосив Олександр Сендега.

На території Львівської області розташовано 39 малих міст, в них проживає 30% населення області.За кількістю малих міст Львівщитна посідає перше місце в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *