ОСТАННІ НОВИНИ

Сесію міської ради можна почути в інтернеті

|

Львів’яни та усі зацікавлені роботою депутатського корпусу Львівської міської ради відтепер можуть слухати сесійні засідання в режимі on-line, або ж завантажувати файли із записами цих засідань, повідомив сьогодні під час прес-конференції секретар Львівської міської ради Зеновій Сірик. За його словами, для реалізації цього проекту закупили окремий сервер, на якому й буде зберігатися вся інформація з цього приводу, а ще один сервер є у резерві.

Окрім можливості послухати сесію в онлайновому режимі та завантажити окремі засідання з архіву, відвідувачі матимуть змогу прослуховувати виступи окремих депутатів або аудіозвіти щодо розгляду окремих питань. Їх можна буде знайти за допомогою пошуку.

“Запровадження цієї можливості є ще одним етапом модернізації інтернет-сторінки міської ради” – сказав Зеновій Сірик. За його словами, за допомогою фондів “Право і демократія” та “Відродження” було переведено в електронний варіант понад 20 тисяч документів міської ради, починаючи від 1990 року. За словами Зеновія Сірика, до кінця року їх будуть ставити на сторінку, бо тепер відвідувачі можуть знайти там документи від 2002 року. Вартість проекту перевищує 30 тисяч гривень, частину з яких надав міжнародний фонд “Відродження”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *