ОСТАННІ НОВИНИ

Активістів ВО “Свобода” затримали за “порушення благоустрою міста”

|

Працівники міліції затримали трьох активістів ВО “Свобода” за “порушення благоустрою міста” – вони напередодні розклеювали у місті листівки, у яких висловлювалась позиція цієї політичної сили щодо кандидата в президенти Віктора Януковича. Про це сьогодні повідомила Львівська міська організація ВО “Свобода”.

За словами одного із затриманих Романа Миська, учора ввечері на площі Митній, де він із товаришами розміщував на спеціальному рекламному стенді листівки, його затримали працівники Личаківського райвідділу. У райвідділі хлопців допитували та тримали допізна.

На думку голови міської організації “Свобода” Миколи Величковича, листівка із зображенням Януковича виготовлялась та розповсюджувалась на законних підставах. Чинне законодавство порушили лише працівники правоохоронних органів, які втручаються у передвиборчий процес. Вони також порушили законодавство, коли складали у райвідділі протокол щодо затриманих, в якому зазначалось, що хлопці “порушували благоустрій міста”.

Тепер ВО “Свобода” має намір провести моніторинги різних порушень виборчого законодавства. Однак, у прокуратури міста та Личаківського району ні затримні, ні керівництво партії не звернулось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *