ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Жовківського району перекрили в’їзд на львівське сміттєзвалище

|

Сьогодні, 14 вересня, мешканці сіл Грибовичі, Малахів, Збиранка Жовківського району перекрили в’їзд на Львівське сміттєзвалище, вимагаючи припинити його експлуатацію. На місце події виїхали представники влади району та Львова, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Жовківському районі.

13 вересня відбулася позачергова сесія Жовківської районної ради. У порядку денному було єдине питання – порушення екологічного законодавства при експлуатації Львівського сміттєзвалища та невиконання чотирьохсторонньої угоди “Про спільну діяльність із забезпечення екологічної стабільності й безпеки Львівського міського сміттєзвалища та вирішення екологічних та соціально-побутових проблем прилеглих до нього територій” – від 22.03.2004. Заслухавши інформацію Грибовицького сільського голови І. Гриціва, Малехівського сільського голови В. Синьковського, голови районної ради І. Максиміва та голови райдержадміністрації П. Греня, районна рада не ухвалила рішення про закриття сміттєзвалища.

20 вересня сесія Жовківської районної ради повинна продовжити свою роботу та прийняти остаточне рішення щодо експлуатації Львівського сміттєзвалища.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *